Citymap Rotterdam

Wouter Overgaag
Wouter Overgaag
3. Mei, 2021.
Geverifieerde
Leuk product Heb het gehaald voor m’n date, ze vond het leuk. Maackt denkt met je mee.
Lees verder
Anna
Anna
31. Maart, 2021.
Geverifieerde
Tevreden! Fijne service, eigen wensen voor citymap waren mogelijk en erg tevreden met het resultaat!
Lees verder
Henk
Henk
15. Maart, 2021.
Geverifieerde
Origineel cadeau Ziet er prachtig uit. Origineel cadeau om te geven
Lees verder
Deborah Aartsen
Deborah Aartsen
16. Februari, 2021.
Geverifieerde
Ontvanger blij verrast! Wat een fijne service....de proef was snel binnen en het eindproduct is echt heel mooi! Ik heb de ontvanger blij weten te verrassen!
Lees verder
Ivonne Streefkerk
Ivonne Streefkerk
1. Februari, 2021.
Geverifieerde
MDF citymap Amsterdam is zo mooi... MDF citymap van Amsterdam is goed aangekomen. Ziet er prachtig uit!! En uitstekend verpakt, superbedankt!!
Lees verder
Froukje Laanstra
Froukje Laanstra
30. Januari, 2021.
Geverifieerde
Bijzonder en van goede kwaliteit Ik heb een citymap van Los Angeles besteld. Ik ben erg blij met het resultaat. De citymap is erg bijzonder en van een goede kwaliteit. Hiermee heb ik echt een kunstwerkje in huis gehaald. En elke keer wanneer ik hem zie hangen denk ik weer terug aan onze prachtige vakantie in Amerika!
Lees verder
Jark Schepens
Jark Schepens
27. Januari, 2021.
Geverifieerde
Dit bedrijf doet haar naam eer aan! Dit bedrijf doet haar naam eer aan! Aanvankelijk iets anders besteld maar na een dag toch gevraagd of ze iets anders konden maken, dat hebben ze uiteindelijk voor me GEMAACKT. Geweldig, hierdoor duurde het iets langer dan normaal maar daar hielden ze me keurig van op de hoogte, fantastisch.
Lees verder

 19,95 369,95

Prachtige lasergesneden Citymap van de centrumregio van de hippe stad Rotterdam.

Deze unieke woondecoratie is beschikbaar in verschillende materialen en formaten.

* Neem contact met ons op als u een product sneller nodig heeft.

Onze uit hout gesneden Citymaps zijn een opvallend statement voor jouw interieur of thuis. De scherpe laserlijnen en de donkere randen van het lasersnijden geven een prachtig contrast met de natuurlijke uitstraling van het hout.

Speciaal
voor u gemaakt

Veilig betalen
zoals u dat wilt

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf 60 Euro

De originele MAACKT Citymaps

 

Onze lasergesneden Citymaps zijn een unieke en persoonlijke eyecatcher in jouw interieur. De Citymaps zijn beschikbaar in een reeks aan verschillende materialen, maten en configuraties én van jouw favoriete plekken!

Enkele bekende wereldsteden, alle grote steden in Nederland en Vlaanderen en de Europese hoofdsteden zijn uit ons assortiment te bestellen. Alle andere plaatsen, dorpen, gehuchtjes en wijken bestel je eenvoudig op aanvraag. 

N

Afwerking

Al onze Citymaps worden geschuurd zodat de zichtzijde een zijdezachte uitstraling heeft zonder vettige snijvlekken.

Speciaal voor u gemaakt

Wij maken elk product op bestelling. Hierdoor kunnen we tegen een redelijke prijs unieke producten leveren

Duurzaam

Wij gebruiken uitsluitend duurzame materialen. Wij produceren met elektriciteit van onze eigen zonnepanelen of van Nederlandse groene stroom. Onze uitstoot is tot een minimum beperkt.

Dutch Design

Al onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd

” Een MAACKT Citymap van je favoriete plaats is een persoonlijk statement: Leuk om te geven én om te krijgen! “

Veel Materiaalkeuze

Wij snijden onze citymaps uit verschillende houtsoorten. Ieder materiaal heeft een heel eigen uistraling.

Naast onze standaard materiaalkeuze zijn er ook alternatieven zoals bijvoorbeeld acrylaat platen. Acrylaat is beschikbaar in vrijwel elk denkbare kleur, mat, glans, metallic, transparant en semi-transparant.

Een passende citymap voor iedere plek

Keuze uit vier standaard afmetingen

MAACKT Citymaps Afmetingen

Een passende citymap voor iedere plek

◄   Keuze uit vier standaard afmetingen

Veelgestelde vragen over onze Citymaps

EMPTY TOGGLE
Hoe hang ik mijn Citymap aan de muur?

De gemakkelijkste manier om de citymap op te hangen is met dubbelzijdig MONTAGEtape. Wij hebben goede ervaringen met o.a. het dubbelzijdig montagetape van bijvoorbeeld Bison of Pattex. Als je dit op meerdere punten van de lijst van de citymap bevestigt, hangt deze stevig en mooi vlak. BELANGRIJK: Maak de citymap lijst en de muur wel voor bevestiging zoveel mogelijk vetvrij en stofvrij.

De citymap wordt geleverd met een achterplaat in hetzelfde formaat als de citymap. Deze wordt door veel van onze klanten in een mooie achtergrondkleur geverfd. Deze achterplaat kan dan aan de muur worden bevestigd met bijvoorbeeld schroeven of spijkers. De citymap kan dan aan de achterplaat bevestigd worden met lijm of dubbelzijdig montagetape.

Waarom kopen bij MAACKT?

MAACKT staat voor unieke lasergesneden design artikelen, van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen.

Duurzaamheid
De producten van MAACKT worden lokaal op kleine schaal geproduceerd. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Ook bij onze productie streven we ernaar mens en milieu zo min mogelijk te belasten. Zo gebruiken we we luchtscrubbers om te zorgen dat de gasuitstoot schone en gezonde lucht is die met een gerust hart kan worden ingeademend. Een groot deel van de electriciteit die we gebruiken is opgewekt met onze eigen zonnepanelen. We maken gebruik van groene energie.

Bij de inkoop van materialen wordt er op gelet dat de footprint van deze materialen zo klein mogelijk is. Dit houdt in dat onze materialen van lokale oorsprong zijn, een FSC of PEFC certificaat hebben of zijn gerecycled. Naast het mileu wordt er bij materiaalkeuze ook gelet op uw gezondheid. Materiaal dat we inkopen is als het kan volledig gifvrij. Ons MDF en multiplex zijn formaldehyde-arm. Dit betekent dat de concentratie veel lager is dan gebruikelijk bij deze materialen. Zie voor meer informatie over onze materialen de materialen pagina.

Kwaliteit en afwerking
MAACKT is een van de enige leveranciers van lasergesneden producten die ALLE MDF en houten producten schuurt zodat alle vettige snij en brandvlekken weg zijn.  Bovendien geeft het schuren de producten een mooie zachte en homegene look and feel. (Bij citymaps wordt alleen de voorkant afgewerkt. Op aanvraag kan kostenloos de achterkant ook geschuurd worden.)

Maatwerk
Alle MAACKT producten kunnen (eventueel tegen meerprijs) volledig worden gepersonaliseerd en naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan het graveren van persoonlijke teksten, afwijkende formaten en andere materiaalsoorten. Ook is het mogelijk producten op aanvraag te laten ontwerpen en produceren. Ga voor meer informatie naar onze maatwerk pagina. Citymaps kunnen direct via onze website op aanvraag besteld worden.

Assemblage
Al onze producten zijn, tenzij anders vermeld, volledig geassembleerd. U ontvangt dus geen bouwpakket dat lastig in elkaar te zetten, en fragiel is.

Kan mijn citymap gepersonaliseerd worden?

Bij een citymap kan een persoonlijke inscriptie besteld worden. Er kan een persoonlijke inscriptie gegraveerd worden op de citymap zelf of op een los label. 

Bij het bestellen van een citymap op aanvraag kunnen eventuele extra wensen doorgegeven worden. Dit zijn wensen die invloed hebben op de tekening binnen het gekozen formaat. Grotere formaten of alternatieve materialen zijn ook mogelijk: wij bieden uitgebreide personalisatie en maatwerk mogelijkheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Kijk hiervoor op onze maatwerk pagina.

 

Hoe kan ik een MAACKT Citymap schoonmaken?

Om de citymap stofvrij te houden kan deze het best af en toe schoongeblazen worden.

  • Producten van hout, MDF, karton of krafplex mogen enkel met een droge, of zeer licht vochtige doek gereinigd worden. Absoluut geen schoonmaakmiddel gebruiken, dit tast het houten product aan.
  • Kunststof producten van MAACKT mogen met een vochtige doek of onder de kraan gereinigd worden (met uitzondering van elektrische componenten!).  Eventueel kan een mild schoonmaakmiddel gebruikt worden dat geschikt is voor gebruik met PMMA acrylaat kunststof.
Waarom kost de ene Citymap (configuratie) meer dan de andere?

Naast de kosten van de gebruikte materialen zijn onze prijzen met name gebaseerd op de snijtijd en snij-efficiëntie. 

Een grotere Citymap kost behalve meer materiaal natuurlijk ook meer snijtijd / snijmeters. Diezelfde snijmeters tellen bij een metropool ook harder op dan bij een kleinere plaats.

Daarnaast houden wij ook rekening met de snijcohesie van de verschillende materialen. Zo is het snijden van MDF heel voorspelbaar terwijl er bij een natuurmateriaal als berkenmultiplex wel eens iets mis kan gaan door een noest of te veel spanning in een plaat. 

Omdat het snijden van de straten van een Citymap meer snijmeters kost dan het snijden van een aantal letters, is een Citymap zonder onderschrift over het algemeen iets duurder dan een met. 

Mijn straat of huis staat niet op de Citymap. Wat nu?

Bij het tekenen van de Citymaps moeten we binnen de verschillende formaten een keuze maken welk deel van een stad of plaats we afbeelden en met welke detailniveaus. Dit omdat straten anders te dun zouden worden.

Mocht jou straat niet afgebeeld zijn op de Citymap van jouw keuze maar op een groter formaat wél, dan kunnen we het afgebeelde gebied kosteloos aanpassen. Laat ons weten in de bestelnotities welke straat 'in beeld' moet komen. 

Als jouw straat op geen van de formaten staat afgebeeld verwijzen we je graag naar onze Citymaps op aanvraag omdat we dan een nieuwe tekening moeten maken.

Valt jou straat niet buiten het afgebeelde gebied maar is deze toch niet zichtbaar dan kan dit zijn doordat dit vanwege het gekozen detailniveau niet mogelijk is of doordat je in een nieuwbouwwijk woont en jouw straat eerder niet bestond. In dat laatste geval vragen we je ons een mailtje te sturen. Dan kan de tekening (kosteloos) ge-update worden.

Niet gevonden wat je zocht?

Citymap op aanvraag

van jouw favoriete stad, dorp of metropool.