Over MAACKT

MAACKT is een Nederlands merk, opgericht in 2015 door ontwerper Jeroen Alblas. MAACKT staat voor unieke lasergesneden design artikelen, van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen. De producten en het productieproces van MAACKT zijn ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid.

De collectie is grotendeels ontworpen met hout als beoogd materiaal. Dit natuurproduct zorgt voor een natuurlijke en pure uitstraling. De scherpe laserlijnen en de donkere randen van het lasersnijden geven een prachtig contrast met de natuurlijke uitstraling van het hout.

Producten

Onze belangrijkste productlijn is die van de lasergesneden Citymaps. De originele MAACKT Citymaps zijn een opvallend statement voor jouw interieur of thuis. De Citymaps zijn beschikbaar in een reeks aan verschillende materialen, maten en configuraties én van jouw favoriete plekken!

Utrecht minimap MDF ophangen

De populariteit van onze Citymaps is niet onopgemerkt gebleven. Daarom zijn er inmiddels diverse andere bedrijven opgestaan die vergelijkbare producten aanbieden. Ondanks de overeenkomsten denken wij dat ze het toch niet halen bij het originele product dat ook nog continu verbeterd wordt. Lees verderop deze pagina waarom je de Citymap van jouw favoriete plaats, stad of wijk bij MAACKT zou moeten kopen.

Naast onze Citymaps hebben we ook andere wanddecoratie zoals onze Circuitmaps, bieden we een aantal unieke lampen aan en ook enkele overige interieurdecoratie artikelen. Je vind al onze producten op onze productpagina.

Maatwerk

Buiten onze standaardcollectie maken wij ook veel maatwerk producten. De lasersnijder leent zich uitstekend voor voor het maken van unieke one-off producten of kleine serie-productie. Maatwerk zit in ons DNA. Ga voor meer informatie naar onze maatwerk pagina en stuur ons een berichtje met jouw wensen.

Materialen

MAACKT gebruikt uitsluitend duurzaam FSC gekeurd hout. Waar mogelijk wordt voor kunststoffen en karton 100% gerecycled materiaal gebruikt. Meer informatie over de aangeboden materialen vindt u op de materialen pagina. MAACKT werkt enkel met lokale toeleveranciers en producenten.

Ontwerp en productie

In de studio van MAACKT wordt de collectie ontworpen en gemaakt. Alle producten zijn uniek en volledig geassembleerd tegen een redelijke prijs. Bestellingen worden zoveel mogelijk gegroepeerd en op kleine schaal geproduceerd. Dat is ook de reden dat we weinig voorraad hebben en het merendeel van onze collectie speciaal voor u gemaakt wordt na bestelling. Behalve dat we hierdoor kosten besparen voor u en ons, is dit ook milieuvriendelijker.

 

Waarom kopen bij MAACKT?

MAACKT staat voor unieke lasergesneden design artikelen, van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen.

Duurzaamheid
De producten van MAACKT worden lokaal op kleine schaal geproduceerd. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Ook bij onze productie streven we ernaar mens en milieu zo min mogelijk te belasten. Zo gebruiken we we luchtscrubbers om te zorgen dat de gasuitstoot schone en gezonde lucht is die met een gerust hart kan worden ingeademend. Een groot deel van de electriciteit die we gebruiken is opgewekt met onze eigen zonnepanelen. We maken gebruik van groene energie.

Bij de inkoop van materialen wordt er op gelet dat de footprint van deze materialen zo klein mogelijk is. Dit houdt in dat onze materialen van lokale oorsprong zijn, een FSC of PEFC certificaat hebben of zijn gerecycled. Naast het milieu wordt er bij materiaalkeuze ook gelet op uw gezondheid. Materiaal dat we inkopen is als het kan volledig gifvrij. Ons MDF en multiplex zijn formaldehyde-arm. Dit betekent dat de concentratie veel lager is dan gebruikelijk bij deze materialen. Zie voor meer informatie over onze materialen de materialen pagina.

Kwaliteit en afwerking
MAACKT is een van de enige leveranciers van lasergesneden producten die ALLE MDF en houten producten schuurt zodat alle vettige snij en brandvlekken weg zijn.  Bovendien geeft het schuren de producten een mooie zachte en homegene look and feel. (Bij citymaps wordt alleen de voorkant afgewerkt. Op aanvraag kan kostenloos de achterkant ook geschuurd worden.)

Maatwerk
Alle MAACKT producten kunnen (eventueel tegen meerprijs) volledig worden gepersonaliseerd en naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan het graveren van persoonlijke teksten, afwijkende formaten en andere materiaalsoorten. Ook is het mogelijk producten op aanvraag te laten ontwerpen en produceren. Ga voor meer informatie naar onze maatwerk pagina. Citymaps kunnen direct via onze website op aanvraag besteld worden.

Scherpe, eerlijke prijzen
Al onze productprijzen zijn gebaseerd op de actuele materiaalkosten van onze toeleveranciers, de snijtijd en de afwerkingstijd. Omdat wij vrijwel geen productvoorraad houden kunnen wij kosten besparen en de producten scherper prijzen.

Assemblage
Al onze producten zijn, tenzij anders vermeld, volledig geassembleerd. U ontvangt dus geen bouwpakket dat lastig in elkaar te zetten, en fragiel is.

|

Lasergesneden producten passen goed binnen de laatste lifestyle trends