Wil je graag iets retourneren omdat je niet tevreden ben over je aankoop? Dat kan!

Bij MAACKT heb je tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om een artikel  retour te melden. Daarna heb je nog eens 14 dagen tijd om het artikel te retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet, en slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
  • Inclusief eventueel bevestigde kaartjes en originele verpakking.
  • Maatwerk en/of producten op aanvraag kunnen in principe niet geretourneerd of geruild worden. Neem echter altijd even contact met ons op mocht je niet tevreden zijn met het product.

Je kunt je producten per post retourneren. De verzendkosten van een retourbestelling zijn voor eigen rekening.

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal MAACKT het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week terugstorten op jouw rekening.

Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (maar binnen 8 dagen) contact met ons op. In overleg met jou regelen wij dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wil je je geld terug, dan kan dat ook. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor onze rekening.

Neem voor retourneren contact met ons op. Je ontvangt dan een retourlabel waarmee het pakket verzonden kan worden.

 

Retour melden?