Heartmap op aanvraag

 29,95 109,95

Wil je jouw geliefde dit jaar verrassen met een uniek cadeau dat persoonlijk voor jullie gemaakt is? Bestel een Heartmap van de stad, de plaats, het dorp of de wijk waar jullie samen mooie herinneringen aan aan hebben.

Voer de gewenste plaats van uw citymap op aanvraag in.

Beschrijving

Valentijnsdag special

De Heartmap is verkrijgbaar in MDF en zwart MDF en in de maten 20x20cm, 30x30cm en 50x50cm.

Op het moment van bestellen wordt binnen 5 werkdagen een tekening gemaakt en naar u gemaild. Bij akkoord van de concepttekening wordt de heartmap door ons gemaakt. Indien de tekening niet naar tevredenheid is, kan de bestelling kosteloos ontbonden worden en ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Geef bij het bestellen in het veld ‘gewenste plaats’ duidelijk aan om welke plaats het gaat en welke straat (of straten) u er in ieder geval op afgebeeld wilt hebben.

VOORWAARDEN Omdat dit maatwerk betreft kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht (retourneren binnen 14 dagen). Als er door het verzenden of produceren schade aan het product is dient u ons dit direct na ontvangst aan ons te melden. In dit geval kan het product uiteraard (kosteloos) geruild worden voor een nieuw exemplaar.

Liever geen hart maar een ‘gewone’ MAACKT Citymap op aanvraag? Bekijk hier ons aanbod >>

Extra informatie

AfmetingenN/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heartmap op aanvraag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *